Vårdnadstvist Södertälje

Tel. 08 - 24 26 10

 

Experter på vårdnadstvister och familjerätt

Om du behöver en advokat eller jurist i Södertälje som tillvaratar sina klienters intressen och som alltid sätter dig som klient i centrum så ska du vända dig till Advokatfirman Defens.

Det spelar ingen roll var du befinner dig. Vi är hela Sveriges advokatfirma med många uppdrag i i och runtom Södertälje, men kan mötas där du finns. Du kan också kontakta oss per e-post eller via kontaktformuläret när det passar dig, eller ringa oss på 08-242610 för kostnadsfri rådgivning. Numera kan vi även anordna digitala möten med lämplig internettjänst. Du kan också ladda ner vår app och kommunicera med oss i vår krypterade chatt som finns i appen. Appen är gratis och kan hämtas hem på Appstore eller Google Play.

Att se över sin klients intresse handlar inte bara om att göra ett bra juridiskt jobb, utan också att försöka hålla kostnaderna nere, genom att klargöra dina möjligheter till rättskydd och rättshjälp, men också att alltid göra vårt yttersta av den tid vi upptar och lägger ner på att företräda dig och dina intressen.

Våra juridiska ombud

På Advokatfirman Defens finns advokater och jurister som är specialiserade på att hantera vårdnadstvister med erfarenhet från etablerade advokatbyråer, domstolsväsende samt åklagarmyndighet. Alla principaler på byrån är tingsmeriterade.

Gustaf Ljungström
Advokat / Delägare

Tel: 073 - 44 38 070
E-post: [email protected]

Anton Strand
Advokat / Delägare

Tel: 073 - 58 93 638
E-post: [email protected]

Anna Ekström
Advokat och Delägare

Tel: 070 - 810 11 76
E-post: [email protected]


Linnea Larsson
Advokat och Delägare

Tel: 073 - 687 10 36
E-post: [email protected]

Johan Nilsson
Advokat

Tel: 070 - 49 21 539
E-post: [email protected]

Jesper Thurén
Advokat

Tel: 073 - 025 21 98
E-post: [email protected]


Nora El Massry
Biträdande jurist

Tel: 079-067 04 37
E-post: [email protected]

Albin Rundqvist
Biträdande jurist

Tel: 070 723 88 70
E-post: [email protected]

Vill du komma i kontakt med någon av våra adovkater eller jurister. Ring 08-24 26 10.

Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i Södertälje. På den här webbplatsen finns information om hur du kan få hjälp vid en vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Södertälje med omnejd så är du välkommen att ringa oss direkt på 08-24 26 10 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt, eller skicka e-post till [email protected]. Det går också bra att använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10
E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp